Чим відрізняються міжкімнатні двері гармошка від звичайної конструкції

Міжкімнатні двері гармошка відрізняються конструкцією та механізмом відкривання:

  • ✓ Кожна стулка (а їх залежно від ширини просвіту може бути одна чи дві) складається з двох полотен рівного розміру. Вони кріпляться між собою за допомогою навісів особливої конструкції. Це допомагає фурнітурі залишатися непомітною.
  • ✓ До короба одна зі стулок приєднана також через завіси. Вона під час прочинення функціонує як звичайні двері, тобто обертається.
  • ✓ Друга стулка має на верхньому зовнішньому куті спеціальний ролик. Коли ми відчиняємо міжкімнатні двері гармошка, він котиться вздовж напрямної рейки в бік короба.
  • ✓ В цей самий час в гру вступають завіси між дверними полотнами. Завдяки їм стулка складається навпіл.

Завдяки цьому у відчиненому стані полотно буде в два рази коротше, але трохи товще. Задля його переміщення вам не потрібно багато простору перед міжкімнатними дверима гармошка.

Ще один незвичний елемент конструкції — врізна ручка з можливістю захвату. Вона не виступає за площину поверхні полотна ані на міліметр, тим самим не заважаючи складатися.

  

Ціна міжкімнатних дверей гармошка

Для виготовлення подібних моделей треба більше технологічних операцій. Також складнішими будуть фурнітура та встановлення. Через це вони дорожчі. Але раціональне використання простору компенсую всі витрати. До того ж с точки зору дизайну можна обрати будь-яку конфігурацію стулки або навіть запропонувати свою. І майстри “Дорум” її виготовлять. Переходьте на сайт фабрики, аби дізнатися більше.