Секрети виготовлення тканинних ролет

Тканинні ролети у Дніпрі — вдале вирішення одразу декількох питань. Ви естетично оформлюєте вікна, позбавляєтесь надто цікавих перехожих та отримуєте захист від надмірного сонця.

Декілька порад від “Окнавік” допоможуть вибрати оптимальний варіант:

  • ✓ Оберіть тканину, яка підходить для вашого приміщення. Вона повинна бути досить міцною та легко чиститися. Також оберіть механізм для ролет, який підходить вашим потребам (залежить від розміру вікна, естетики тощо). Компанія “Окнавік” пропонує величезну палітру полотен та якісні системи до тканинних ролет.

  • ✓ Виміряйте ширину та висоту вікна, де будуть розташовані ролети. Додайте невеликий додатковий люз для зручності встановлення. Але якщо замовити тканинні ролети в Дніпрі у “Окнавік”, до вас виїде майстер і все зробить самотужки.

  • ✓ Після отримання готового виробу прийшов час монтажу. Закріпіть ролети на вікні, враховуючи інструкції виробника та забезпечуючи надійну фіксацію. Перевірте, чи тканинні ролети розгортаються та складаються правильно, та виконайте необхідні налаштування для оптимальної роботи. І знову клієнти “Окнавік” мають переваги. Майстер компанії виконає монтаж і всі потрібні налаштування.

.  

Отримайте повне задоволення від неймовірно красивих, функціональних та довговічних тканинних ролет у Дніпрі, що виготовляє компанія “Окнавік”. Ви можете прямо зараз залишити заявку або дізнатися додаткову інформацію, якщо перейдете на сайт виробника за наведеним посиланням. Обирайте найкраще для затишної оселі!